För sjukvård och egenvård i hemmet – 100 år av medicinsk erfarenhet

I över 100 år har Leukoplast® vårdpersonalens behov genom att erbjuda högkvalitativa produkter..

Med utgångspunkt i världens första medicinska tejp med zinkoxidhäfta, har Leukoplast® blivit en av världens mest betrodda varumärken för vårdpersonal på sjukhus och inom primärvård världen över tack vare ledande kvalité och utförande av produkterna.

Idag är vi en av världens ledande leverantörer av specialiserade sårvårdslösningar för klinisk användning. Det är denna kunskap vi har fört över till Leukoplast® familjens produkter och lösningar som finns tillgängliga för att hjälpa dig vid dina sårbehandlingsbehov i hemmet.

 

Världens första självhäftande medicinska tejp

Sedan starten år 1901 när Leukoplast® uppfanns, har vi ständigt introducerat nya innovationer och produktutvecklingar som möter våra kunders behov.

Den ikoniska röda spolen

Den ikoniska röda spolen kom till är 1920 och blev världskänd för sin ledande kvalité.

Flera olika versioner av Leukoplast®

Den första Leukoplast® tejpen har under årens lopp utvecklats till flera varianter för olika behov och situationer, speciellt för att möta ständigt ökande krav gällande hudtolerans. Idag erbjuder vi Leukoplast® i flera olika versioner: Leukoplast®, Leukoplast® vattentät, Leukosilk®, Leukokopor®, Leukoflex® och Leukofix®.

Leukoplast® erbjuder ett stort utbud lösningar för egenvård i hemmet. Hela produktfamiljen drar fördel av vår långa medicinska bakgrund inom sårbehandling genom användarvänliga och högkvalitativa produkter.

Läs mer